CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

assalmualaikum

xx

xx

Tuesday, February 15, 2011

saya suka shopping...

sape suka shopping??cept angkat kening...haha......kalau duit dah ada tangan,memg benda first aq buat shopping la...nie bad habit  tau....kalau la selalu camnie,memg pokai terus la nanti...2 la pasal,kita perlu pandai nak control perbelanjaan kita...kalau dah terlepas,memg susah la nanti nak cover balik..
ary sabtu lepas ada hang out dgn kawan2 pergi kl,mula2 spent serts je belanja sebab niat memg nak kuar jalan2 je bkn nak beli barang...hehe...tapi,dah terlbh bajet lak smpai dua kali ganda yg aq bajet kan..2 la,mata memg x leh tahan tengok beg cantik2 terus ambil bayar..x fikir dah soal harga janji puas hati...*__*
memg la puas hati,duit melayang pun puas hati juga..haha....aq beli 3 beg sekali,memg la puas hati...nak beli satu lagi,tp pk2 balik dalm bilk aq 2 dah bersepah beg aq and ada 2 pakai sekali dua je then dah x pakai2 dah...membazir kan?x pe la...next time,x beli dah...dah cukp dah kut beg aq skung....smpai x tau nak pakai bila...
camne nak kawal perbelanjaan ekk??susah sangat nak kawal perbelnjaa,kadng2 kita dah plan tau and siap buat list ag nk beli barang yang perlu je..tp last2,kalau dah sampai kat kedai memg list x tau kat ane la...aq just beli benda kat depan mata aq je..tgk cantik terus capai..
                                                       jaln2 kat Ts ag..cari beg kat sini....
                                                ttt....penat berjaln...

1 comment: