CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

assalmualaikum

xx

xx

Tuesday, March 15, 2011

fuck trainasional bus!

sorry yer..kali nie..entry aq memg x senonoh cket....nak marh punya pasl la nie...pg2 aq dah bgn  untk siap n kemas barng2 aq,sebab kul 8.30 nak naik bas tolak blk kb...ok..barg dah siap kemas dah..so,akq aku htr aq kat terminal 1,sebab bas akn smpai kat situ...tggu punya tggu,bas x ada pun kat platform 37...so,aq pergi tanya kat kaunter,bas dah gerak belum...akq 2 ckp,tggu ag kat situ,may b bas akan smpai jap ag..so,aq tggu ag la...jam dah 8.45 tp bas x muncul2 ag...aq tnya blk kat kouter 2...
baca dialog aq td ek:
akU:akq tumpang tanya...tiket sya kul 8.30am...tp bas x ada pun ag nie...macam mana nie?bas dah gerak blom?

akq bas yg byk songeh:akq pun xtau la adk...

akU:hah?x tau..td surh tggu...so,org tggu bas x ada pun nie..

akq bas ag:try adk pergi tanya kounter 25...

AKU:ok2...&**#!!...

SAMPAI KAUNTER 25..
AKU: tumpang tanya yer..bas nie dah gerak blom...?

akq baS:adk..bas nie dah terlepas la...pukul 8.35 td dye tolak..

akU:Aikk....??ble masa bas 2 gerak...sya dah tggu dari pukl 8 ag tau...tp tgk ada stu je bas yg ada kat   platform 2,,,bas trip ke melaka,..x ada pun ke kb...

AKQ bas:ada la adk...pukl 8.35 td ba s 2 berhenti kejp...bas 2 dri terminal 2...leps 2..dye dtg kat terminal 1 kejap je...

AKu:x ada la...sumpah x ada bas pun kat situ td...

AKQ bas:ada la...adk kut x ada kat situ time 2...

aKU:adoi la...mana ada la td...ary 2,cakp bas kat terminal 1...leps 2,skung cakp bas dri terminal 2...kalau cam 2...nape x cakp awl2 kena tggu kat terminal dua?so,nak duit blk blh?bas plg awl blk kb ble?satu ag...nape x ckp bas dah sampai?

akq:duit x leh bg blk...bas trip ke terrganu ada...kul 10.30am?nak?akq bg hrga tiket kank2...bas ke kb mlm nie...

aKU:wat pe g trgganu?memg ***8@%$ la(dlm aty je)...OK la...ambik tiket untk mlm nie...cnfrm ek...kat terminal dua..kalau  silp ag..x tau la...salm

THEN,akq aku ada keja...so kena blk sendri kat umh dye...naik txi..taxi india...gler la...pasng lagu india kuat2...ntah ape2 je...**%%5*@!...

3 comments:

  1. nak buat cmne..
    sudah suratan takdir menentukan..he3
    i hate bus!!^_^

    ReplyDelete
  2. tau xpe...sabr dah nie laling..hehe....^_^

    ReplyDelete