CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

assalmualaikum

xx

xx

Saturday, March 5, 2011

mood saya ok!!

mood saya ok sangat2 sekarang...happy sangat...i got a new soul...hari 2,kata mls nak update blog...tp now,mood dah berubah...tetiba je rasa nak update blog nie lagi....nak tau kenapa sya happy?
cter pjg kut...tp segan nak taip kat sini....bia je la....ape2 je la...haha..yang pasti fall in love with somebody...

ok..stop sal 2 jap...ada satu cter lucu kat sini..aiyooo..!...skung nie pun,dah gelak sowg2...x leh nk lupa sal semlam..hahahaha...bia aq gelak puas2 dulu,sampai sakit perut aq ketawa semalm...bkn ape kut..nak gelak kat haikal je semalam..blh dye lari time aq nk bagi kucing kat dye....hahaha....to Haikal...sorry sangat2 tau sal semalam,kaco kamo dengan kucing...bkn ada niat nak kaco pun,tp baru ku tau rupa2 nya kamo takut kucing...haha....second time kut,tgk lelaki takut kucing...tp aq tau,mesti ada sebab takut kucing kan...xpun,time kecik2 dulu ada sejarah hitam bersama kucing...hehehe...
xpe2...skung dah ada bahan nak kaco haikal...kalau dye x dengar kata  ..aq terus bagi kucing kat dye...arggh...x tahan nak ketawa kat dye semalm...muka dah pucat...pelik2 je dye nie...haha
                              kucing nie comey?nmpk nk tkut...hahah...sya suka kucing...ske sgt2...               

2 comments:

  1. haikal takowt kucing...hahaha XD

    ReplyDelete
  2. ha'ah....kelakar gler muka dye semlm...pucat...haha....x tahan nk gelak...

    ReplyDelete